Grădina de Goji

O afacere de familie plină de satisfacții!

„Grădina de Goji” este o afacere de familie, concepută din dorința de a iniția o afacere sănătoasă și plină de satisfacții.

În plus, totul este extrem de gustos, așadar am avut toate ingredientele de care am avut nevoie pentru “bucurie la borcan”.

Home-made din fructe proaspete!

Am analizat, am verificat, am adunat multe păreri și ne-am oprit la cultura de Goji, fructul minune care concentrează la un loc o mulțime de substanțe nutritive cu rol esențial în întărirea sistemului imunitar al organismului și în prevenirea unui număr mare de afecțiuni.

Așa a apărut în primă fază în jurul anului 2018 grădina noastră de Goji din Botoșani, iar ulterior după mai multe încercări de rețete, la începutul anului 2020 a luat contur gemul nostru de Goji în care am ajuns la un balans perfect de fructe de goji si pectină de mere pentru ca savoarea lui să fie la cote maxime chiar și în lipsa totală de zahăr adăugat!

Gem de Goji

100% natural, departe de poluare!

Gemul nostru este făcut din fructe culese din livada proprie, pe care o îngrijim fără să folosim produse chimice sau alte bazaconii industriale ca îngrășământ.

Respectăm natura și credem cu tărie în faptul că pământul, apa și soarele sunt suficiente pentru a avea cele mai gustoase fructe!

Fructele sunt folosite în prepararea gemurilor imediat după recoltare!

În Gradina de Goji, fructele de goji sunt culese foarte atent, pentru a nu se distruge și pentru a le păstra prospețimea și savoarea recunoscută. Și da, fructele sunt folosite în prepararea gemurilor imediat după recoltare! Nu le deshidratăm înainte, nu le punem la păstrare! Astfel, gemul de goji din grădina noastră de goji devine un produs natural, delicios, organic si 100% sănătos.

Fructele Goji sunt bogate în beta-caroten, zeaxantină, polizaharide, vitaminele A, E, C, B1, B2 și B6, flavonoide, aminoacizi, minerale, calciu, fier, potasiu, seleniu și zinc.

Fructele de Goji

Tot ce este necesar pentru un organism sănătos!

Goji au fost supranumite și fructul miracol. În medicina tradițională, se spune că fructele întregi și proaspete sau extractele sale au numeroase efecte pozitive asupra sănătății și pot trata inclusiv diabetul, hipertensiunea, febra și problemele legate de vârstă.

RETETE CU FRUCTE DE GOJI

…prăjituri, tarte, budinci
sau simplu în iaurt sau pe pâine!

Instagram banner Gradina de Goji
Share & Follow

Ne găsești și pe Instagram!

Magazin online

Încearcă și tu produsele noastre!